Twente Personeelsdiensten

SAMENWERKING GEMEENTE WIERDEN

Twente Personeelsdiensten is het arbeidsbemiddelingsbureau van de Gemeente Wierden. Samen met de gemeente Wierden zijn we een publiek-private samenwerking (PPS) aangegaan op het terrein van werkgeversbenadering en de uitstroom van bijstandsgerechtigden.
Ons motto? ‘Doen wat werkt!’

GESCHIKTE VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar vacatures die geschikt zijn voor deze doelgroep. Samen met opdrachtgevers en werkzoekenden werken we aan één gezamenlijk doel: De kortste weg naar duurzaam werk.

Onze kracht is om kandidaten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt succesvol te re-integreren.

EXPERTISE

Door onze jarenlange kennis en expertise weten wij welke aanpak vereist is inzake werkbegeleiding. Omdat wij het werkveld goed kennen kunnen wij kandidaten optimaal ondersteunen bij het vinden van een nieuwe passende functie.

KRACHT

Onze kracht? Dat is kandidaten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt succesvol laten re-integreren. Onze visie? Met de juiste begeleiding is er voor elke kandidaat een (loop)baan die perfect bij hem/haar past.

Bent u als gemeente of overheidsinstantie geïnteresseerd in deze dienstverlening? Neem dan contact met ons op zodat wij in een geheel vrijblijvend gesprek onze visie kunnen toelichten.

Gemeente